آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,280
تعداد مشاهده مقاله21,257,312
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,166,307

1.

بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای

صفحه 195-216
نارملا آصفی؛ نسیبه علیرضالو؛ پویا بارمان ویسی؛ هاله ثریای ظفر

2.

اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم

صفحه 217-229
فاطمه شکرالهی؛ فخری شهیدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی؛ فرشاد صحبت زاده

3.

تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن

صفحه 231-245
نگین جعفریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حمیده امتیازی

4.

استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب

صفحه 247-258
امیر منصوری یاراحمدی؛ پیمان رجایی؛ سارا موحد

5.

شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها

صفحه 259-277
خدیجه شیرانی بیدابادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد

6.

بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن

صفحه 279-290
حسین قوامی؛ آذین نصرالله زاده

7.

اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی

صفحه 291-309
فاطمه یوسف زاده؛ مسعود تقی زاده

8.

جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری

صفحه 311-331
مهسا نکته سنج اول؛ مرضیه حسینی نژاد؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ حمید بهادر قدوسی

9.

ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال

صفحه 333-347
الناز بیات اصل؛ مرضیه موسوی نسب؛ محبوبه فضایلی

10.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

صفحه 349-364
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ احد راستکار الهوردی زاده

11.

بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب

صفحه 365-381
سمیرا فریزاد؛ هاجر عباسی

12.

بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن

صفحه 383-397
مائده حسینخانی آبادچی؛ رضا فرهوش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب