آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,003
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,126
یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. (1402). اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 291-309. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
فاطمه یوسف زاده; مسعود تقی زاده. "اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 291-309. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. (1402). 'اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 291-309. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 291-309. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب