یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. (1401). اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
فاطمه یوسف زاده; مسعود تقی زاده. "اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. (1401). 'اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120
یوسف زاده, فاطمه, تقی زاده, مسعود. اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74110.1120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب