قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. (1401). بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
حسین قوامی; آذین نصرالله زاده. "بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. (1401). 'بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب