آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,280,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,111,615
قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. (1402). بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 279-290. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
حسین قوامی; آذین نصرالله زاده. "بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 279-290. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. (1402). 'بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 279-290. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111
قوامی, حسین, نصرالله زاده, آذین. بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 279-290. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72914.1111


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب