دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1401). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) وبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) وبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1401). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) وبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) وبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.