آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,877
تعداد مقالات19,739
تعداد مشاهده مقاله12,609,517
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,719,217
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب