آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,634
تعداد مشاهده مقاله73,927,995
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,907,937
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب