آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,722,037
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,654,703
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب