آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,563
تعداد مشاهده مقاله111,454,166
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,677,573
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب