آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,833
تعداد مشاهده مقاله40,126,748
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,405,780
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
الهه دهقان; بهزاد محمدی. "تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. (1402). 'تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045
دهقان, الهه, محمدی, بهزاد. تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 17-30. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70353.1045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب