اسمعیلی, فرزانه, هاشمی روان, مهناز, اسحاقی, محمدرضا, گندمی, حسن. (1401). انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 657-679. doi: 10.22067/ifstrj.2021.73234.1107
فرزانه اسمعیلی; مهناز هاشمی روان; محمدرضا اسحاقی; حسن گندمی. "انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 657-679. doi: 10.22067/ifstrj.2021.73234.1107
اسمعیلی, فرزانه, هاشمی روان, مهناز, اسحاقی, محمدرضا, گندمی, حسن. (1401). 'انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 657-679. doi: 10.22067/ifstrj.2021.73234.1107
اسمعیلی, فرزانه, هاشمی روان, مهناز, اسحاقی, محمدرضا, گندمی, حسن. انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 657-679. doi: 10.22067/ifstrj.2021.73234.1107


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب