رحمن, علیرضا. (1401). استفاده از ضایعات پودر پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی سازی سس مایونز کم چرب فراویژه و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
علیرضا رحمن. "استفاده از ضایعات پودر پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی سازی سس مایونز کم چرب فراویژه و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
رحمن, علیرضا. (1401). 'استفاده از ضایعات پودر پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی سازی سس مایونز کم چرب فراویژه و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022
رحمن, علیرضا. استفاده از ضایعات پودر پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی سازی سس مایونز کم چرب فراویژه و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68966.1022


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.