آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,316,731
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,666
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور). سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 4, 1402, 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). 'بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), pp. 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(4): 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب