آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,121
تعداد مقالات21,966
تعداد مشاهده مقاله93,985,947
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,630,642
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور). سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 4, 1402, 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1402). 'بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), pp. 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(4): 477-489. doi: 10.22067/ifstrj.2022.76184.1163


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب