رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1401). تعیین فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1401). 'تعیین فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.