آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,405
تعداد مشاهده مقاله101,570,746
تعداد دریافت فایل اصل مقاله43,597,924
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
زهرا صدری صائین; محمدرضا خانی; وجیهه فدائی نوغانی. "اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). 'اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب