آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,322,588
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,425
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
زهرا صدری صائین; محمدرضا خانی; وجیهه فدائی نوغانی. "اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). 'اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب