آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,929
تعداد مشاهده مقاله7,809,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,108,362
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
زهرا صدری صائین; محمدرضا خانی; وجیهه فدائی نوغانی. "اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1401). 'اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124
صدری صائین, زهرا, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 751-763. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74270.1124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب