صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
حامد صابریان; وحید پاسبان. "تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). 'تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.