آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,379,793
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,383,223
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
حامد صابریان; وحید پاسبان. "تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). 'تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب