آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,048,543
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,803
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
حامد صابریان; وحید پاسبان. "تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. (1401). 'تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095
صابریان, حامد, پاسبان, وحید. تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 765-777. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72368.1095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب