آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,350,085
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,500,080
حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. (1402). افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 107-127. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
محیا حسین زاده; محمدیار حسینی; محمد شاهدی; مهدی کدیور. "افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 107-127. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. (1402). 'افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 107-127. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 107-127. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب