حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. (1401). افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی های کیفی خمیر حاصل از آرد آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
محیا حسین زاده; محمدیار حسینی; محمد شاهدی; مهدی کدیور. "افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی های کیفی خمیر حاصل از آرد آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. (1401). 'افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی های کیفی خمیر حاصل از آرد آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151
حسین زاده, محیا, حسینی, محمدیار, شاهدی, محمد, کدیور, مهدی. افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی های کیفی خمیر حاصل از آرد آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75547.1151


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.