آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,748
تعداد مشاهده مقاله35,664,829
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,634,608
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب