آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,537,262
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,639,362
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب