آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,382
تعداد مشاهده مقاله25,184,474
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,044,259
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. (1402). افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(1), 151-166. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
چنور حسینی; محمدرضا اصغری; مریم خضری. "افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 1, 1402, 151-166. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. (1402). 'افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(1), pp. 151-166. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 37(1): 151-166. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب