حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. (1401). افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
چنور حسینی; محمدرضا اصغری; مریم خضری. "افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. (1401). 'افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم. افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/jhs.2022.73954.1114


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.