آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,527
تعداد مشاهده مقاله25,764,544
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,569,712

1.

تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘

صفحه 1-12
محمود حسن آبادی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حجت اله بداقی؛ حسین حکم آبادی

2.

بررسی صفات رشدی گیاه سینداپسوس (Scindapsus spp.) تحت تاثیر مصرف اسید هیومیک و اسید فولویک به صورت کودآبیاری

صفحه 13-27
رسول عباس زاده فاروجی؛ محمود شور؛ علی تهرانی فر؛ بهرام عابدی

3.

اثر گلوکز، فروکتوز و ساکارز بر عمر گلجای، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک گل شاخه‌بریده میخک رقم ’یلو کندی‘

صفحه 29-46
آمنه شرفشاه رستمی؛ بهزاد کاویانی

4.

تاثیرات آللوپاتیک زیتون‌تلخ، گل‌ابریشم و کاج بر جوانه‌زنی و رشد چمن لولیوم و فستوکا

صفحه 47-62
نرمین علوی دهخوارقانی؛ سید حسین نعمتی؛ سید مجید زرگریان

5.

اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس

صفحه 63-73
محمدجواد کرمی؛ مجید راحمی؛ محسن یاسایی؛ اشکان کرمی

6.

بررسی شاخص‌های رشدی و تبادلات گازی دو رقم قرنفل (Dianthus barbatus) تحت تنش شوری

صفحه 75-88
وحید قاسمی؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ حسن مومیوند

7.

ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca)

صفحه 89-104
منصوره فدایی؛ وحید اکبرپور؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران قاسمی

8.

ارزیابی عملکرد و کیفیت میوه هلو (Prunus persica var red top) در کشت ریشه منقسم تلقیح شده با قارچ و سطوح مختلف آبیاری

صفحه 105-119
مسعود ناظری؛ سید جلال طباطبائی؛ یاور شرفی

9.

ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.)

صفحه 121-133
زهرا رودباری؛ جواد سرحدی؛ مهدی آزادوار؛ سیدمحمد علوی سینی؛ امیر جلالی

10.

تأثیر آرژینین بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم ’آلبیون‘ در شرایط کم محلول‌دهی

صفحه 135-149
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

11.

افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش

صفحه 151-166
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

12.

تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis)

صفحه 167-179
هدیه تقی زاده باغچه جوقی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ منصور مطلوبی

13.

بررسی هرس تعادلی و هرس سبز بر صفات کمی انگور ’یاقوتی‘ در منطقه سیستان

صفحه 181-191
منصور فاضلی رستم پور؛ حسن محمودزاده

14.

تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior

صفحه 193-203
طیبه بااراده؛ حسین آرویی؛ محبوبه ناصری؛ مجتبی ممرآبادی

15.

بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (Tomato spotted wilt virus) و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه

صفحه 205-217
نیلوفر حارث آبادی؛ سیده عاطفه حسینی؛ محمد حسین امینی فرد

16.

مهندسی متابولیت ثانویه در کشت سوسپانسیون سلولی گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis (L). Schrad.) با حضور محرک زیستی و غیر زیستی

صفحه 219-229
معصومه سهرابی؛ داود صمصام پور؛ عبدالنبی باقری

17.

بررسی عوامل بازدارنده افراد جامعه از حضور در پارک‌های شهری در دوران پاندمی کووید۱۹

صفحه 231-243
داود وفاداری کمارعلیا؛ محسن کافی؛ مهدی خان سفید

18.

اثر جلبک‌های اسپیرولینا و قهوه‌ای و سطوح سرب بر برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی گیاه کلم زینتی

صفحه 245-259
افسانه هوشمند؛ میترا اعلائی؛ مسعود ارغوانی؛ فهیمه صالحی

19.

افزایش ماندگاری گل بریدنی ژربرا رقم ‘Rosalin’ با استفاده از نانوکامپوزیت‌ها به عنوان محلول نگهدارنده

صفحه 261-275
سیمین گراوند؛ سیده فرزانه موسوی؛ سیده هدی حکمت آرا

20.

بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 277-291
محمود قجاوند؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ محمد ناصری؛ حمید لاریجانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب