آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,907,405
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,898,027
فیاض, نجیب الله, کرمانشاهی, حسن, زرقی, حیدر. (1402). تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 199-210. doi: 10.22067/ijasr.2022.75836.1068
نجیب الله فیاض; حسن کرمانشاهی; حیدر زرقی. "تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1402, 199-210. doi: 10.22067/ijasr.2022.75836.1068
فیاض, نجیب الله, کرمانشاهی, حسن, زرقی, حیدر. (1402). 'تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 199-210. doi: 10.22067/ijasr.2022.75836.1068
فیاض, نجیب الله, کرمانشاهی, حسن, زرقی, حیدر. تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 15(2): 199-210. doi: 10.22067/ijasr.2022.75836.1068


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب