آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,457
تعداد مشاهده مقاله55,629,081
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,139,034
سلیمانپور تمام, نگار, آریان فر, اکرم, حکیم زاده, وحید, عمادزاده, بهاره. (1402). تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74716.1137
نگار سلیمانپور تمام; اکرم آریان فر; وحید حکیم زاده; بهاره عمادزاده. "تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 4, 1402, 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74716.1137
سلیمانپور تمام, نگار, آریان فر, اکرم, حکیم زاده, وحید, عمادزاده, بهاره. (1402). 'تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), pp. 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74716.1137
سلیمانپور تمام, نگار, آریان فر, اکرم, حکیم زاده, وحید, عمادزاده, بهاره. تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(4): 463-476. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74716.1137


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب