آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,402,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,399,522
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
امینه عوامی; مصطفی مظاهری طهرانی; محبت محبی; فاطمه پورحاجی. "بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 6, 1401, 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). 'بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), pp. 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(6): 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب