آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,167
تعداد مقالات22,389
تعداد مشاهده مقاله101,062,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,621,167
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
امینه عوامی; مصطفی مظاهری طهرانی; محبت محبی; فاطمه پورحاجی. "بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 6, 1401, 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). 'بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), pp. 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(6): 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب