آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,597
تعداد مشاهده مقاله28,140,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,388,032

1.

بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن

صفحه 99-112
امینه عوامی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محبت محبی؛ فاطمه پورحاجی

2.

الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

صفحه 113-126
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

3.

سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحه 127-139
بهزاد ناصحی؛ مجید نوش کام؛ میترا قدسی؛ احمد طاطار

4.

روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین

صفحه 141-151
رضا فرهمندفر؛ سحر ابوطالب زاده؛ حنانه منیری؛ مسعود کیخوائی

5.

محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد

صفحه 153-165
آزاده رنجبر ندامانی

6.

ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی

صفحه 167-180
محمد صادق عرب؛ حنان لشکری؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب