آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,958
تعداد مشاهده مقاله93,963,605
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,604,399
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
امینه عوامی; مصطفی مظاهری طهرانی; محبت محبی; فاطمه پورحاجی. "بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 6, 1401, 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. (1401). 'بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(6), pp. 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135
عوامی, امینه, مظاهری طهرانی, مصطفی, محبی, محبت, پورحاجی, فاطمه. بهینه‌یابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(6): 99-112. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74665.1135


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب