آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,006
تعداد مقالات20,904
تعداد مشاهده مقاله44,207,535
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,063,930
فرازمند, آزاده, جلالی, حسین, نجفی, علی. (1402). اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), 511-525. doi: 10.22067/ifstrj.2022.77486.1187
آزاده فرازمند; حسین جلالی; علی نجفی. "اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 4, 1402, 511-525. doi: 10.22067/ifstrj.2022.77486.1187
فرازمند, آزاده, جلالی, حسین, نجفی, علی. (1402). 'اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), pp. 511-525. doi: 10.22067/ifstrj.2022.77486.1187
فرازمند, آزاده, جلالی, حسین, نجفی, علی. اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(4): 511-525. doi: 10.22067/ifstrj.2022.77486.1187


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب