آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,263
تعداد مشاهده مقاله20,095,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,282,168
حسینی, علی, زمین‌دار, نفیسه, اسمعیلی, یاسمن. (1402). اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(5), 675-692. doi: 10.22067/ifstrj.2022.78868.1207
علی حسینی; نفیسه زمین‌دار; یاسمن اسمعیلی. "اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 5, 1402, 675-692. doi: 10.22067/ifstrj.2022.78868.1207
حسینی, علی, زمین‌دار, نفیسه, اسمعیلی, یاسمن. (1402). 'اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(5), pp. 675-692. doi: 10.22067/ifstrj.2022.78868.1207
حسینی, علی, زمین‌دار, نفیسه, اسمعیلی, یاسمن. اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(5): 675-692. doi: 10.22067/ifstrj.2022.78868.1207


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب