آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,983
تعداد مقالات20,343
تعداد مشاهده مقاله24,984,194
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,787,015

1.

بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی

صفحه 577-591
سید محمد علی رضوی؛ مرتضی کاشانی نژاد

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا

صفحه 593-606
زینب محکمی؛ حسن قربانی قوژدی؛ فاطمه بیدرنامنی؛ یعثوب شیری

3.

ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم

صفحه 607-616
سید مصطفی صادقی؛ ماندانا طایفه؛ لیلی فدایی اشکیکی؛ کامبیز غیاثوند

4.

کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)

صفحه 617-633
زینب قاسمی ارشد؛ عبداله احتشام نیا؛ عیسی حزباوی؛ حسن مومیوند؛ مرتضی سلیمانی اقدم

5.

تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن

صفحه 635-648
پریسا دیانت؛ مهدی حاجی عبدالرسولی؛ مرتضی یوسف زادی

6.

کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین

صفحه 649-661
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول

7.

افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون

صفحه 663-673
زهره نوروزی مطلق؛ محمود اخوان مهدوی؛ رضا قشلاقی

8.

اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری

صفحه 675-692
علی حسینی؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

9.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

صفحه 693-709
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

10.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز

صفحه 711-721
الهام صفایی؛ حنان لشکری؛ سارا انصاری؛ علیرضا شیرازی نژاد

11.

مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش

صفحه 723-743
سیما یساری؛ حسین میرسعیدقاضی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ علی فدوی

12.

بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR

صفحه 745-755
معصومه اطهری نیا؛ نسرین ذوالنوریان؛ ساره داورزنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب