آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,985
تعداد مقالات20,760
تعداد مشاهده مقاله35,886,115
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,658,685
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آتنا مدیری دوم; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی; وحید حکیم زاده. "تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1401, 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). 'تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 20(4): 369-380. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب