آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,847
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,350,597
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,593,397
آریان فر, اکرم, مدیری دوم, آتنا, حکیم زاده, وحید, ناجی طبسی, سارا. (1401). تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
اکرم آریان فر; آتنا مدیری دوم; وحید حکیم زاده; سارا ناجی طبسی. "تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آریان فر, اکرم, مدیری دوم, آتنا, حکیم زاده, وحید, ناجی طبسی, سارا. (1401). 'تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آریان فر, اکرم, مدیری دوم, آتنا, حکیم زاده, وحید, ناجی طبسی, سارا. تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب