مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
آتنا مدیری دوم; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی; وحید حکیم زاده. "تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. (1401). 'تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227
مدیری دوم, آتنا, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا, حکیم زاده, وحید. تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80077.1227