آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,781
تعداد مشاهده مقاله38,155,151
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,012,402

1.

مقایسه اثر نیتریت سدیم و نانوکپسول‌های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم در کنترل فساد اکسیداتیو و میکروبی سوسیس معمولی

صفحه 351-367
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

2.

تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

صفحه 369-380
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده

3.

بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از چغندر قرمز

صفحه 381-393
مهشاد لوارستاق؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

4.

تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان

صفحه 395-407
زهرا دهقان؛ الناز میلانی؛ ندا هاشمی

5.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه و هسته‌ی ارقام خرمای شاهانی و خاصویی منطقه زرین‌دشت فارس

صفحه 409-416
زهرا خداکرمی فرد؛ حنان لشکری

6.

تولید فیلم هوشمند کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری

صفحه 417-431
ابراهیم تقی زاده؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ حامد حسن زاده

7.

تأثیر تخمیر کنترل شده عدس جوانه‌زده حاوی عصاره رازیانه بر ویژگی‌های نان گندم

صفحه 433-446
مینا رسولی فر؛ علیرضا صادقی؛ فهیمه حاجی نیا؛ مریم ابراهیمی؛ محمد قربانی

8.

بررسی اثر پوشش کیتوزان به همراه روغن فرار گیاه زنجبیل بر روی ماندگاری ماهی قزل‌آلا در دمای یخچال

صفحه 447-463
الناز مهرابی؛ مجتبی بنیادیان؛ عزیزاله فلاح

9.

تأثیر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس آویشن شیرازی بر صفات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana Lam.) در طول انبار

صفحه 465-483
عالیه سادات رفعت حقیقی؛ لیلا جعفری؛ عبدالمجید میرزاعلیان؛ فرزین عبدالهی

10.

بررسی تغییرات کیفی سیب رقم گلدن دلیشز در شرایط انبارداری با استفاده از تصویربرداری اشعه ایکس

صفحه 485-498
بهشاد طحانی؛ بابک بهشتی؛ محسن حیدری سلطان آبادی؛ احسان حکمتیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب