آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,615,370
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,465,209
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
الناز میلانی; زهرا دهقان; ندا هاشمی. "تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). 'تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب