آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,100
تعداد مقالات21,800
تعداد مشاهده مقاله88,184,172
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,213,538
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
زهرا دهقان; الناز میلانی; ندا هاشمی. "تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1402, 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). 'تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(4): 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب