آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,537
تعداد مشاهده مقاله9,326,403
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,562,641
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
الناز میلانی; زهرا دهقان; ندا هاشمی. "تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). 'تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب