آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,280
تعداد مشاهده مقاله21,338,610
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,225,302
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
الناز میلانی; زهرا دهقان; ندا هاشمی. "تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). 'تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب