آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,503
تعداد مشاهده مقاله25,581,211
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,390,795
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
الناز میلانی; زهرا دهقان; ندا هاشمی. "تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). 'تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب