آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,007
تعداد مقالات20,941
تعداد مشاهده مقاله44,565,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,180,184
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
زهرا دهقان; الناز میلانی; ندا هاشمی. "تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 4, 1402, 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. (1402). 'تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(4), pp. 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
دهقان, زهرا, میلانی, الناز, هاشمی, ندا. تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(4): 395-407. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب