میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
الناز میلانی; زهرا دهقان; ندا هاشمی. "تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. (1402). 'تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247
میلانی, الناز, دهقان, زهرا, هاشمی, ندا. تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81819.1247