آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,629,221
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,996,138
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
یزدان مرادی; منصوره قائنی; هاله حدائق. "مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). 'مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب