آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,478
تعداد مشاهده مقاله58,642,684
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,601,234
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
یزدان مرادی; منصوره قائنی; هاله حدائق. "مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). 'مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب