آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,471,520
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,351,210
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
یزدان مرادی; منصوره قائنی; هاله حدائق. "مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. (1402). 'مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232
مرادی, یزدان, قائنی, منصوره, حدائق, هاله. مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 153-164. doi: 10.22067/ifstrj.2023.80461.1232


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب