آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,689
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,266

1.

بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار

صفحه 1-18
شهره نیکخواه؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی

2.

بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ

صفحه 19-34
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی

3.

عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی

صفحه 35-46
بهروز علیزاده بهبهانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمد نوشاد

4.

ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC)

صفحه 47-62
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه

5.

ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر

صفحه 63-74
مصطفی سلیمانی؛ وحید حکیم زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ اکرم آریان فر

6.

ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین

صفحه 75-83
مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی

7.

مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم

صفحه 85-99
سعیده حمیدی؛ نفیسه زمین‌دار؛ نیره قلی پور شهرکی

8.

اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال

صفحه 101-117
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ زینب رفتنی امیری

9.

ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی

صفحه 119-134
مهدیه مستفیدی؛ محمد رضا سنجابی؛ ناهید مژگانی؛ سهیل اسکندری؛ سپیده اربابی بیدگلی

10.

تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن

صفحه 135-152
رضوان شاددل؛ شادی رجبی مقدم

11.

مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای

صفحه 153-164
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق

12.

"مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی"

صفحه 165-181
بهاره نوروزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب