آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,268
تعداد مشاهده مقاله21,125,662
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,055,287
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. (1402). ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 75-83. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
مریم خسروانی; سید معین نظری; غلامحسن اسدی. "ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 75-83. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. (1402). 'ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 75-83. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 75-83. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب