آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,874
تعداد مقالات19,720
تعداد مشاهده مقاله12,094,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,647,530
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. (1402). ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
مریم خسروانی; سید معین نظری; غلامحسن اسدی. "ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. (1402). 'ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172
خسروانی, مریم, نظری, سید معین, اسدی, غلامحسن. ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.76773.1172


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب