آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,691,530
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,527,636
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
علی اکبر غلامحسین پور; علی کریمی داویجانی; مصطفی کرمی. "بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1403, 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). 'بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(2): 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب