آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,038,060
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,021,243
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
علی اکبر غلامحسین پور; علی کریمی داویجانی; مصطفی کرمی. "بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1403, 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). 'بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(2): 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب