آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,374
تعداد مشاهده مقاله100,763,460
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,080,612
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
علی اکبر غلامحسین پور; علی کریمی داویجانی; مصطفی کرمی. "بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1403, 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. (1403). 'بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244
غلامحسین پور, علی اکبر, کریمی داویجانی, علی, کرمی, مصطفی. بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(2): 249-266. doi: 10.22067/ifstrj.2023.81663.1244


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب