آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,518
تعداد مشاهده مقاله9,307,141
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,540,622
هاشمی, علی, میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. (1402). تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
علی هاشمی; جعفر میلانی; علی معتمدزادگان; سپیده حقیقت خرازی. "تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
هاشمی, علی, میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. (1402). 'تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
هاشمی, علی, میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب