آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,810
تعداد مشاهده مقاله38,732,773
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,182,001
هاشمی شکتایی, علی, محمدزاده میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. (1403). تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 281-293. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
علی هاشمی شکتایی; جعفر محمدزاده میلانی; علی معتمدزادگان; سپیده حقیقت خرازی. "تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1403, 281-293. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
هاشمی شکتایی, علی, محمدزاده میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. (1403). 'تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 281-293. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263
هاشمی شکتایی, علی, محمدزاده میلانی, جعفر, معتمدزادگان, علی, حقیقت خرازی, سپیده. تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(2): 281-293. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82845.1263


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب