آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,528
تعداد مشاهده مقاله25,764,962
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,569,808
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1403). اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
محمد نوروزی; یداله چاشنی دل; مصطفی یوسف اللهی; اسداله تیموری یانسری. "اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1403, 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1403). 'اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(1): 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب