آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,268
تعداد مشاهده مقاله21,063,978
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,008,351
چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1402). اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
یداله چاشنی دل; محمد نوروزی; مصطفی یوسف اللهی; اسداله تیموری یانسری. "اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1402). 'اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب