آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,632,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,519,140
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1403). اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
محمد نوروزی; یداله چاشنی دل; مصطفی یوسف اللهی; اسداله تیموری یانسری. "اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1403, 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1403). 'اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
نوروزی, محمد, چاشنی دل, یداله, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در برههای نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(1): 39-55. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب