چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1402). اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
یداله چاشنی دل; محمد نوروزی; مصطفی یوسف اللهی; اسداله تیموری یانسری. "اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. (1402). 'اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149
چاشنی دل, یداله, نوروزی, محمد, یوسف اللهی, مصطفی, تیموری یانسری, اسداله. اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجههای تخمیر، ریختشناسی، تجزیهپذیری شکمبهای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82697.1149