آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,528
تعداد مشاهده مقاله25,765,454
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,569,979
شیرانی راد, سپیده, سیاری, محمد, زلفی گل, محمد علی. (1402). اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(4), 1115-1134. doi: 10.22067/jhs.2023.81683.1249
سپیده شیرانی راد; محمد سیاری; محمد علی زلفی گل. "اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 4, 1402, 1115-1134. doi: 10.22067/jhs.2023.81683.1249
شیرانی راد, سپیده, سیاری, محمد, زلفی گل, محمد علی. (1402). 'اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(4), pp. 1115-1134. doi: 10.22067/jhs.2023.81683.1249
شیرانی راد, سپیده, سیاری, محمد, زلفی گل, محمد علی. اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 37(4): 1115-1134. doi: 10.22067/jhs.2023.81683.1249


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب