آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,530
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,233

1.

اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته

صفحه 887-900
نجمه زین الدینی؛ حمید رضا کریمی؛ فاطمه ناظوری؛ سید رسول صحافی

2.

بررسی فعالیت فتوسیستم II در دو ژنوتیپ بادام تحت تنش خشکی با کاوش در آزمون OJIP

صفحه 901-914
مسعود فتاحی؛ شیرین مقدم

3.

اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی

صفحه 915-929
کاظم حسین زاده مقدم؛ بهزاد کاویانی؛ داود هاشم آبادی؛ شهرام صداقت حور؛ محمد رضا صفری مطلق

4.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

صفحه 931-948
جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی

5.

مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و گابا بر خصوصیات فیزیولوژیکی نشاء و عملکرد گوجه‌فرنگی رقم ’سیران‘ (Lycopersicum esculentum cv. Seyran)

صفحه 949-962
نجمه زینلی پور؛ فاطمه عاقبتی؛ بهاره نژاد شاهرخ آبادی

6.

ارزیابی نتاج و معرفی ژنوتیپهای برتر نسل دوم حاصل از تلاقی طالبی ’سمسوری‘با رقم تجاری ’گالیا‘

صفحه 963-980
صفدر پورممبینی؛ محمود لطفی؛ حسین رامشینی

7.

بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و ترکیبات اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea santolinoides subsp. wilhelmsii (K. Koch) Greuter) در استان همدان

صفحه 981-995
مهتاب صالحی؛ رمضان کلوندی؛ فروزان صالحی

8.

بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای

صفحه 997-1011
علی میرحسینی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمدباقر فرهنگی

9.

تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی

صفحه 1013-1027
پریسا حیاتی؛ سید مهدی حسینی فرهی؛ غلامرضا عبدی؛ محسن رادی؛ لیلا تقی پور؛ پدرام عصار

10.

تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.)

صفحه 1029-1041
محمد زارع مهرجردی؛ نسیم صفری؛ سیده مهدیه خرازی؛ آزاده خادم؛ احمد شریفی

11.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا

صفحه 1043-1058
اسمعیل نبی زاده؛ مسعود حق شناس؛ خدیجه احمدی

12.

اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک

صفحه 1059-1071
سمیه یونسی؛ خدایار همتی؛ پژمان مرادی؛ سارا خراسانی نژاد

13.

اثر محلول‌پاشی برگی اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر پاسخ‌های فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘

صفحه 1073-1086
نعیمه سوخت سرایی؛ فریال وارسته؛ مهدی علی زاده

14.

تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘

صفحه 1087-1099
مرضیه نظامی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی؛ ذبیح اله زمانی

15.

تحلیل عوامل مؤثر بر عملکرد زعفران

صفحه 1101-1114
محبوبه ناصری

16.

اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد

صفحه 1115-1134
سپیده شیرانی راد؛ محمد سیاری؛ محمد علی زلفی گل

17.

بررسی دماهای مختلف آزمایشگاهی بر روی جوانه‌زنی دانه‌گرده و سرعت رشد لوله گرده در برخی ارقام خرما

صفحه 1135-1145
توکل راسته؛ جواد عرفانی مقدم؛ سید سمیح مرعشی

18.

اثر پایه و تلقیح با قارچ میکوریزا بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه خیار گلخانه‌ای در شرایط کشت بدون خاک

صفحه 1147-1161
اصغر مارزی زاده؛ صاحبعلی بلندنظر

19.

اثر کاربرد اسید سالسیلیک، ضدیخ طبیعی تیوفر و روغن سویا بر ویژگی‌های فنولوژیکی گیلاس در شرایط تنش سرما

صفحه 1163-1178
حسین سرتیپ؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ علیرضا قنبری

20.

مقایسه برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد هیبریدهای خیار (Cucumis sativus)

صفحه 1179-1190
کریم عرب سلمانی؛ امیرهوشنگ جلالی؛ پیمان جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب