آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,498
تعداد مشاهده مقاله104,030,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,968,534
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
فاطمه قربان پور; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب