آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,727,293
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,532,097
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
فاطمه قربان پور; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. (1403). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
قربان پور, فاطمه, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 517-531. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب