آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,102
تعداد مشاهده مقاله16,630,966
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,740,290
حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. (1402). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
وحید حکیم زاده; فاطمه قربان پور; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب