حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. (1402). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
وحید حکیم زاده; فاطمه قربان پور; حسن رشیدی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267
حکیم زاده, وحید, قربان پور, فاطمه, رشیدی, حسن. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83169.1267