نوشی منجیلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی. (1402). استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82861.1264
زینب نوشی منجیلی; علیرضا صادقی ماهونک; وحید عرفانی مقدم; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی. "استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82861.1264
نوشی منجیلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی. (1402). 'استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82861.1264
نوشی منجیلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, عرفانی مقدم, وحید, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی. استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2023.82861.1264