آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,810
تعداد مشاهده مقاله38,732,822
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,182,011
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. (1403). بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
وحید عجمی; سید حسین نعمتی. "بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1403, -. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. (1403). 'بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361
عجمی, وحید, نعمتی, سید حسین. بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; (): -. doi: 10.22067/jhs.2024.88902.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب