فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. (1403). تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوههای گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
سعید فتاحی سیاه کمری; ولی ربیعی; محمود شور; سیلوانا نیکولا. "تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوههای گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1403, -. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. (1403). 'تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوههای گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوههای گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; (): -. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360