آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,478
تعداد مشاهده مقاله58,577,383
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,594,121
فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. (1404). تأثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین روی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1). سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(1), 107-93. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
سعید فتاحی سیاه کمری; ولی ربیعی; محمود شور; سیلوانا نیکولا. "تأثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین روی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 1, 1404, 107-93. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. (1404). 'تأثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین روی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(1), pp. 107-93. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360
فتاحی سیاه کمری, سعید, ربیعی, ولی, شور, محمود, نیکولا, سیلوانا. تأثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین روی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 39(1): 107-93. doi: 10.22067/jhs.2024.88862.1360


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب