کرمی, ثریا, فرجی, سکینه. (1403). تأثیر محلولپاشی آهن، روی و کلسیم در مراحل بلوغ میوه بر بروز و شدت عارضه سفیدشدگی آریل انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2024.89090.1366
ثریا کرمی; سکینه فرجی. "تأثیر محلولپاشی آهن، روی و کلسیم در مراحل بلوغ میوه بر بروز و شدت عارضه سفیدشدگی آریل انار". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1403, -. doi: 10.22067/jhs.2024.89090.1366
کرمی, ثریا, فرجی, سکینه. (1403). 'تأثیر محلولپاشی آهن، روی و کلسیم در مراحل بلوغ میوه بر بروز و شدت عارضه سفیدشدگی آریل انار', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2024.89090.1366
کرمی, ثریا, فرجی, سکینه. تأثیر محلولپاشی آهن، روی و کلسیم در مراحل بلوغ میوه بر بروز و شدت عارضه سفیدشدگی آریل انار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; (): -. doi: 10.22067/jhs.2024.89090.1366