آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,634,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,519,507
غلامحسین پور, علی اکبر, زارع, سعید. (1403). بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 589-605. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87780.1328
علی اکبر غلامحسین پور; سعید زارع. "بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 589-605. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87780.1328
غلامحسین پور, علی اکبر, زارع, سعید. (1403). 'بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 589-605. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87780.1328
غلامحسین پور, علی اکبر, زارع, سعید. بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 589-605. doi: 10.22067/ifstrj.2024.87780.1328


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب