آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,090
تعداد مقالات21,628
تعداد مشاهده مقاله73,443,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,841,416
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
کیمیا گوهرپور; فخرالدین صالحی; امیر دارایی گرمه‌خانی. "تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 6, 1403, 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). 'تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), pp. 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(6): 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب