آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,053
تعداد مقالات21,253
تعداد مشاهده مقاله49,057,723
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,236,468
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
کیمیا گوهرپور; فخرالدین صالحی; امیر دارایی گرمه‌خانی. "تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 6, 1403, 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. (1403). 'تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(6), pp. 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339
گوهرپور, کیمیا, صالحی, فخرالدین, دارایی گرمه‌خانی, امیر. تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(6): 105-118. doi: 10.22067/ifstrj.2024.88550.1339


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب