آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,472
تعداد مشاهده مقاله56,110,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,295,073
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم-چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
مریم اکبری گورچین قلعه; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; هانیه یاربی. "اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم-چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). 'اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم-چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم-چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب