آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,696,633
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,528,241
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
مریم اکبری گورچین قلعه; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; هانیه یاربی. "اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). 'اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب