آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,468
تعداد مشاهده مقاله103,138,324
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,307,962
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
مریم اکبری گورچین قلعه; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; هانیه یاربی. "اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. (1404). 'اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354
اکبری گورچین قلعه, مریم, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی, یاربی, هانیه. اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(1): 61-77. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89260.1354


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب