آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,777,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,103,648

1.

بررسی اثر سطوح تراکم کاشت بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت بدون خاک عمودی

اعظم سیدی؛ علی عبادی؛ مصباح بابالار؛ بهروز سعیدی

2.

مطالعه اثر پاکوتاه کنندگی پاکلوبوترازول بر روی گل مریمL. Polianthes tuberose و امکان تولید آن به شکل گلدانی

هانیه هادیزاده؛ علی تهرانی فر؛ محمود شور؛ سید حسین نعمتی

3.

تاثیر بسترهای مختلف کشت و دمای انبار بر کیفیت نگهداری میوه های گوجه فرنگی

محمد احمدی دهج؛ محمود قاسم نژاد؛ محسن زواره؛ غلامعلی پیوست

4.

تأثیر ورقه های حاوی بی سولفیت سدیم بر کنترل پوسیدگی، صفات انباری و باقیمانده سولفیت انگور رقم قزل اوزوم

حامد دولتی بانه؛ خالد سامط؛ رسول جلیلی مرندی؛ مشهید هناره

5.

بررسی تأثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن،میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita) رقم دیپلوئید جرمانیا

میترا رحمتی؛ مجید عزیزی؛ محمدتقی عبادی؛ محمد حسن زاده خیاط

6.

Effect of Biofertilizers and Chemical Fertilizers on Morphological Properties, Yield, Yield Components and Essence Percentage of Cumin (Cuminum cyminum)

امیرحسین سعیدنژاد؛ پرویز رضوانی مقدم

7.

اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل

محمود شور؛ علی تهرانی فر؛ اصغر خوشنود یزدی

8.

اثر هومیک اسید بر تجمع کادمیوم، نیترات و تغییرات فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در کاهو

مریم حقیقی؛ محسن کافی

9.

استفاده از تکنیک افزودن نسبی (RAR) نیتروژن برای کاهش سمیت آمونیوم در گیاه خیار

عبدالرضا سجادی نیا؛ حمیدرضا روستا؛ محمد کاظم سوری؛ اصغر رحیمی

10.

بررسی اثر اکسین و اسید جیبرلیک در افزایش راندمان پیوند وصله ای در تعدادی از ارقام گردو (Juglans regia)

محی الدین پیرخضری؛ داراب حسنی؛ اصغر سلیمانی

11.

بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون و تاثیر آن بر کیفیت و کمیت روغن در منطقه گرگان

اعظم آسفی نجف آبادی؛ خدایار همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مینا غزایی یان؛ پونه ابراهیمی

12.

اثرات متیل جاسمونات و پرتوتابی UV-C برکیفیت وعمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا

رقیه طالبی حبشی؛ علیرضا عیوضی

13.

ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام ایرانی و وارداتی سیب در منطقه کرج

انسیه قربانی؛ داوود بخشی؛ حسن حاج نجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ پروانه تقی دوست

14.

تاثیر زمان برداشت و بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر عمر انباری میوه چند رقم زردآلو

محمد زرین‌بال؛ جابر سلیمانی؛ سعداله اسکندری؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ راحله رسولی پیروزیان

15.

بررسی اثر پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد


16.

بررسی خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی اسانس بومادران شیرازیAchillea eriophora DC. به روش میکرودایلوشن (ریز رقت)

فاطمه عروجعلیان؛ روحا کسری کرمانشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب