آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,257
تعداد مشاهده مقاله19,719,304
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,061,065

1.

اثر جیبرلیک اسید بر تاخیر در گلدهی زردآلو رقم عسگر آباد

قاسم حسنی؛ شبنم جلیل زاده

2.

اثر پاکلوبوترازول و سایکوسل بر رشد رویشی و گلدهی کوکب کوهی

مریم حجتی؛ نعمت الله اعتمادی؛ بهرام بانی نسب

3.

بررسی تاثیر افزایش دی اکسید کربن بر صفات آناتومیکی و مورفولوژیکی گل جعفری( Tagets tenuifolia) در شرایط گلخانه

محمود شور؛ سید مجید زرگریان؛ سحر بستانی

4.

بررسی آرایش و عمق کشت بذر بر خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهچه به منظور اهلی-سازی نوروزک (Salvia leriifolia Benth.)

حمیده پور؛ سید حسین نعمتی؛ علی تهرانی فر؛ محمود شور؛ محمدرضا جوهرچی

5.

ارزیابی اثر مصرف کمپوست، ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum)

امیرحسین سعیدنژاد؛ پرویز رضوانی مقدم

6.

تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی

سهیلا کمری؛ غلامعلی پیوست؛ جمالعلی الفتی

7.

ارزیابی دو روش اندازه گیری اندام زیرزمینی چمن پوآ ((Poa pratensis cv.Barimpala تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد و تیمارهای آبیاری

ایمان روح اللهی؛ محسن کافی

8.

تعیین زمان و روش پیوند انبه رقم لنگرا در شرایط آب و هوایی رودان هرمزگان

اسماعیل پورقاسمی؛ عبدالحسین ابوطالبی

9.

ارزیابی میزان مقاومت به سرما در برخی از ارقام زیتون بااندازه گیری فلورسانس کلروفیل و آسیب های ظاهری

نگار سیم کش زاده؛ مصطفی مبلی؛ نعمت الله اعتمادی؛ بهرام بانی نسب

10.

بررسی اثر غلظت های متفاوت تیدیازورون و کینتین بر باززایی و پرآوری ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم رداکسپلوژن

زینب غیور کریمیانی؛ عبدالرضا باقری؛ مریم جعفرخانی کرمانی؛ غلامحسین داوری نژاد

11.

ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن

مهدی زارعی؛ مجید عزیزی

12.

تأثیر اسید جیبرلیک بر رشد رویشی نهال هایزیتون (Olea europaea L.)

سکینه اکبری چرمهینی؛ نوراله معلمی

13.

اثر کاربرد گوگرد به همراه مایه تلقیح تیوباسیلوس و کود دامی بر میزان عناصر غذایی برگ و شاخص های رشد رویشی نهال های خرما رقم برحی

حجت دیالمی؛ عبدالحمید محبی

14.

بهینه‌سازی روش کشت‌ بافت و سیستم انتقال ژن در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.)

مهدی محب الدینی؛ مختار جلالی جواران؛ هوشنگ علیزاده؛ فریدون مهبودی؛ حسین خسروی

15.

مطالعه تاثیر سن و اندازه های متفاوت نشاء بر عملکردهای اقتصادی، بیولوژیکی، شاخص برداشت و برخی خصوصیات کیفی ارقام روز بلند و روز متوسط پیازخوراکی

موسی ایزد خواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش؛ رضا امیرنیا

16.

بررسی ارتباط بین میزان رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس آفلاتوکسین زا و تولید آفلاتوکسین B1 با درصد عناصر غذایی و پروتئین مغز ارقام مختلف پسته

مهدی محمدی مقدم؛ عادله سبحانی پور؛ حسین حکم آبادی

17.

محتوای نسبی آب و تبادلات گازی سه ژنوتیپ وحشی گلابی در شرایط تنش آبی

تیمور جوادی؛ بهمن بهرام‌نژاد

18.

نقش فیزیولوژیکی و تغییرات بیوشیمیائی شش رقم زیتون(Olea europaea L.) در برابر تنش خشکی

محمدمهدی ضرابی؛ علیرضا طلایی؛ علی سلیمانی؛ رحیم حداد

19.

اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی

اکبر نوروزی؛ محسن خدادادی؛ احمد گلچین؛ احمد اکبری نیا

20.

بررسی ارتباط بین میزان ترکیبات فنلی و رنگ پوست در 3 رقم سیب قرمز در ژاپن

داوود بخشی؛ سمانه فتح اللهی؛ اسامو آراکاوا

21.

بررسی ویژگی های کیفی میوه کیوی رقم هایوارد برداشت شده از مناطق مختلف استان گیلان در طی دو ماه نگهداری در سردخانه

مصطفی عشورنژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سمیه گرایلو؛ سیدکامران میرحسینی

22.

بررسی نقش قارچ های گرمادوست در کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید

محمد فارسی؛ پریسا طاهری؛ اسدالله کردیانی

23.

لطفا در قسمت فایل چکیده مراجعه شود



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب