1.

اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط های مدل شبیه سازی شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
ثنا ربیعی؛ هدایت حسینی؛ مسعود رضائی

2.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

3.

بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو؛ آریا باباخانی

4.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

5.

تاثیر غوطه‌وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
بهروز محمدزاده؛ مسعود رضائی

6.

تهیه فیلم کامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کربوکسی متیل سلولز- صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 287-297
امیر رضائی؛ مسعود رضائی؛ مهدی آل بو فتیله

7.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
مهدی عبدالهی؛ مسعود رضائی؛ غلامعلی فرزی

8.

تهیه و ارزیابی ویژگی‌های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیت صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
امیر رضائی؛ مسعود رضائی؛ مهدی آل بو فتیله


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.