آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,100
تعداد مقالات21,726
تعداد مشاهده مقاله84,317,811
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,824,893

1.

اثر عمل‌آوری شیمیایی همزمانِ با فرآوری فیزیکی دانه جو(Hordeum vulgare) بر تولید و فراسنجه‌های تخمیر در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 17، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 1-19
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی

2.

اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 367-383
فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمد رضا حسین دخت

3.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-88
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب