آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,982
تعداد مقالات20,331
تعداد مشاهده مقاله24,846,573
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,556,891

1.

اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ Mohammadreza Hosseindokht

2.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب