آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,017
تعداد مقالات21,032
تعداد مشاهده مقاله46,480,284
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,835,183

1.

اثرات اسید چرب لینولئیک کونژوگه (CLA) در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری آن

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 209-223
سیدعلی میرقلنج؛ لیلا فتح الله زاده؛ روح اله کیانفر؛ مجید علیایی

2.

پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
سمیه رحمانی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ سیدعلی میرقلنج

3.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، جمعیت میکروبی روده و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و مقایسه آن با مکمل ویتامین E

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 187-202
فرخ نظمی؛ سیدعلی میرقلنج؛ محسن دانشیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سینا پیوستگان؛ حسنا حاجاتی

4.

تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 182-189
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سیدعلی میرقلنج

5.

تاثیر سه دمای مختلف اکستروژن دانه سویای پرچرب بر مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولید جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
سیدعلی میرقلنج؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی

6.

تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله‌های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 381-391
رقیه جباری؛ حسین جانمحمدی؛ سیدعلی میرقلنج؛ روح اله کیانفر

7.

تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
سیدعلی میرقلنج؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب