تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,801 |
تعداد مقالات | 19,144 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,453,506 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,779,124 |
1. | اثر روشهای استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) | |
دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 59-68 | ||
الهام شکوه صارمی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی | ||
2. | ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی | |
دوره 7، شماره 3، مهر 1390 | ||
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ مرتضی عباس زادگان؛ احمدرضا بهرامی؛ حمید رضا اجتهادی | ||
3. | بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه | |
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 596-608 | ||
ندا نیری؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ معصومه بحرینی | ||
4. | تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1393 | ||
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ عیسی جاهد | ||
5. | تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلابه روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 105-116 | ||
صفیه رجب زاده شاندیز؛ معصومه بحرینی؛ میرزا محمد رضا شریف مقدم | ||
6. | کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد | |
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ مرتضی عباس زادگان | ||