آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,478
تعداد مشاهده مقاله58,637,079
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,600,154

1.

اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 423-435
بهاره صحرائیان؛ فاطمه پورحاجی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

2.

تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 307-329
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب