آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,968
تعداد مقالات20,244
تعداد مشاهده مقاله19,252,040
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,677,432

1.

اثرات سطوح مختلف آب در جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی بره‌های پرواری

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 39-49
زهرا یوسفی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدائی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی

2.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

3.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

4.

قابلیت هضم سیلاژ سرشاخه نیشکر توسط باکتری‌ها یا میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 12-22
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب